Formele jurken zijn veelgebruikte termen voor outfits gemaakt voor formele sociale evenementen, zoals bruiloften, formele tuin feest of diner, debutante partij, dans of prom night. De westelijke ontwerp van formele avondjurk is beroemd door witte en zwarte outfits, die bekend staan om veel volken zijn; het is bijna typische outfit voor de meerderheid van de gevallen op dit moment.

Tussen cocktail en Semi-formele outfit, hoe zullen ze uniek? Het antwoord is hieronder weergegeven.

Semi-formele toga’s worden gebruikt in een cocktail party, waar drankjes en lichte hapjes worden voorgeschoteld. Echter, kunnen bezoekers kleden in een aantal verschillende stijlen, een algemene richtlijn is altijd dat alle mensen zijn verplicht om een informele pak en stropdas te dragen, en de dames zijn te veronderstellen op een prachtige jurk die korter is dan een formele outfit te zetten.

Meerderheid van de cocktail jurken zijn halverwege de dij tot aan de knie-lengte en komen in een waaier van opvallende tinten accessorized met hakken, fijne juwelen en een kleine tas. Vrouwen kiezen voor de klassieke little black dress – een eenvoudige en stijlvolle look voor elke partij en in het bijzonder geschikt voor een cocktail party. Mannen kunnen een licht- of donker gekleurde pak en stropdas te dragen, maar een jas is een optioneel. Normaal gesproken wordt een semi-formele partij easy going niet stijf, zal je een hoop mensen op elkaar inwerken, giechelen, het aanbieden van toast met hun vrienden en sommige zijn zelfs hoog in volume, terwijl het hebben van een goede tijd te zien.

cocktailjurken

Willen meer cocktailjurken zien? Klik hier…

Formele jurken hebben de neiging om te worden gebruikt als formele kleding op liefhebber evenementen zoals bruiloften, privĂ© diners of debutante ballen. Formele kleding regel nodig voor mannen om ofwel zwart gekleurde stropdas of witte stropdas te dragen. Zwarte stropdas kleding bestaat uit een smoking en vlinderdas voor mannen en een verfijnde jurk voor dames. White tie outfit bestaat uit een zwarte coattail jas, zwarte broek, een wit overhemd en stropdas, en wit vest. Vrouwtjes zijn verplicht op formele jurken die meestal vloer lengte toga’s om te zetten, kortere lengte is niet gepast. De regel van de formele jurken is streng, en ontvangen alle genodigden die niet voldoet zal worden beschouwd om slechte sociale omgangsvormen.

Formele jurken en semi-formele jurken zijn de keuze voor formele kleding terwijl cocktail jurken zijn voor casual. Vrouwen konden jurken en rokken van verschillende lengtes te dragen en heeft ook de keuze van het aantrekken van formele broek met een lovertjes top. Mannen zijn niet nodig op een smoking of smoking te zetten, en licht-gekleurde pakken zijn populair en geaccepteerd. Echter, voor de meer formele evenementen, licht-gekleurde pakken voor mannen zijn oneigenlijk en een diner jas moet gedragen worden de hele tijd. Eigenlijk is het verwijderen van de smoking is niet goed sociale omgangsvormen. Vrouwen hebben veel minder speelruimte als het gaat om de lengte van hun jurken of rokken. Knielange jurken zijn bevredigend tijdens black tie gelegenheden; maar toch, witte das gebeurtenissen vereisen vloer-lengte jurken. Zo worden cocktailparty’s bekeken lichter, minder fantasievolle gebeurtenissen als gevolg van de veel meer informele dress code, terwijl de formele bijeenkomsten zijn beperkt tot strikte kledingvoorschriften en sociale genade codes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>