Mijn vrienden en ik vaak commentaar op het feit dat er niet zoiets bestaat als een negen-tot-vijf werkdag meer. De standaard acht-urige werkdag ging uit van stijl met blauwe oogschaduw en big hair.

Dus, hoe kunnen we vinden het tijd om een professionele make-up look te behouden, zonder te lang staan in de voorkant van de badkamerspiegel elke ochtend?

beatuy

Of je nu een moeder, een professioneel werkende vrouw of gewoon iemand die op zoek is naar een snelle routine in de ochtend, lees dan verder. Ik hoop dat deze eenvoudige toepassing techniek zal je door de dag fris en prachtig gevoel.

De eerste tip die ik kan bieden is om een set van elementaire make-up producten (net zoals je hebt je basis garderobe items), dat zijn uw ‘ga naar’ items hebben. Deze moeten onder meer:

– Een eenvoudig foundation (bijvoorbeeld een mineraal poeder foundation)
– Wenkbrauwpotlood
– Een mid-tone oogschaduw (niet te donker of te licht)
– Zwarte mascara
– blush
– Neutrale lipgloss of lippenstift

Ga niet overboord; je wilt er professioneel uitzien, niet als je gaat naar een nachtclub.

toepassing Technieken

Minerale poeder foundation is zeer eenvoudig aan te brengen, en ook zeer snel. Met een stomp borstel (speciaal ontworpen voor deze poeder foundation), gelden de stichting in een cirkelvormige beweging te beginnen bij het voorhoofd en het werken onderaan uw wangen en neus naar je kin. Neem het fundament onder uw kaaklijn goed mengen. Niet van toepassing uw stichting te laag op je nek. Als je een verschil in kleur tussen uw gezicht en hals merken, gebruikt u de verkeerde stichting.

Als uw ogen zijn de vensters naar je ziel, je wenkbrauwen zijn het frame. Zorg er altijd voor ze zijn keurig gevormd en getrimd. Breng de tijd en moeite hier en het zal zeker vruchten afwerpen.

Vervolgens neem je mid-tone oogschaduw en toe te passen in uw hele ooglid. Meng goed om ervoor te zorgen dat er geen harde lijnen. Of, als je liever, gebruik maken van de schaduw als een eyeliner; het zal veel zachter dan zijn potlood of gel tegenhangers zijn, maar nog steeds zorgen voor een grote definitie.

Toepassing blos op je jukbeenderen met behulp van kleine beroertes of cirkels. Bedek de hele jukbeen gebied, niet alleen de appels.

Breng een vleugje lipstick of gloss, en je bent uit de deur klaar voor alles.

Deze hele routine duurt slechts vijf minuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>